Celtabet Canlı Destek İle Nasıl Görüşürüm

Müşteri hizmetleri temsilcisine canlı destek hattı üzerinden ulaşmayı düşünüyor iseniz, celtabet canlı destek ile nasıl görüşürüm? İfadesinin ilk parçalarını, celtabet yeni giriş adresi verecektir. Engelleme kararından sonra güncellenmiş adresi açacaksınız. Celtabet yeni giriş adresi celtabet37 açılıp, ekranların sağ alt köşesine bakıldığında, sarı renkli bir konuşma balonu sembolünün yerleştirildiği görülür. Seçim işlemi yapıldığı anda, beyaz bir pencere sağ alt köşeden yukarıya doğru açılır. Adı bölümü doldurulur ve kullanıcı adı bölümü doldurulur. En altta bulunan departman seçin kısmından, ilgili bölüm seçilir ve şimdi konuşmaya başlayın yazısı, sarı renkli buton üzerinden seçim işlemi yapılır.

Celtabet Canlı Destek

Müşteri hizmetleri ile iletişim kurma konusunda tercih ettiğiniz ya da edeceğiniz seçeneklerden bir tanesi, celtabet canlı destek anlayışıdır. Canlı destek isminden ya da ifade şeklinden anlaşılacağı üzere, canlı olarak, online olarak müşteri hizmetleri ile konuşmanız anlamına gelmektedir. 7/24 kesintisiz hizmet veren bir bölüm olmak ile birlikte, bu bölümü Türkçe dil seçeneğinde kullanmanız için gereken her türlü tedbirin alındığı, kusursuz Türkçe dil seçeneğinde hizmet verildiği görülmektedir.

Celtabet Canlı Destek Kimlere Açık?

Sitenin canlı destek bölümü elbette herkes tarafından kullanılmaz. Celtabet canlı destek kimlere açık? Üye olan şahıslara, hesap açmış şahıslara, celtabet kullanıcılarına açık bir bölüm meydana getirilmiştir. Bunun en belirgin göstergesi, canlı destek bağlantı penceresini açtığınız anda karşılaşacağınız, adı bölümü ve kullanıcı adı bölümü olacaktır. Kullanıcıya ait bilgiler girilmeden, sohbet başlatılması, canlı destek hattı ile görüşme gerçekleştirilmesi mümkün değildir.

Celtabet Canlı Destek İle Ne Kadar Görüşebilirim?

Celtabet canlı destek tüm kullanıcılara hizmet vermektedir. Görüşmeye başlama süresi ortalama 30 saniye civarında bulunmaktadır. Peki celtabet canlı destek ile ne kadar görüşebilirim?  Bu konuda herhangi bir sınırlama yapılmadığı, bir zaman anlayışının gündeme getirilmediği görülmektedir. Sohbet başlar, görüşmeye başlarsınız, yardım talebi gündeme gelir, yardım talebi karşılanır, görüşme sizin tarafınızdan sonlandırılır. 1 dakika ya da benzer bir sürede görüşmenin tamamlanması şeklinde ana bir kural bulunmamaktadır. Ne zaman kullanıcı görüşmeyi sonlandırdı ise, süre o zaman sona erecektir.

Yorumlar (0)
Yorum Ekle