Celtabet Giriş Şifresi Değiştirme

Celtabet sitesini açmak için, celtabet sitesinde oluşturduğunuz hesabı açmak için, kullanacağınız en önemli bilgilerden bir tanesi şifre olacaktır. Kendiniz tarafından başvuru esnasında belirlenmiş özel karakterler ya da parola olarak düşünmelisiniz. Şifre bir kez meydana getirilir ve kullanılır şeklinde bir anlayış yoktur. Celtabet giriş şifresi değiştirme işlemi, her kullanıcı tarafından yapılabilmektedir.

Celtabet Giriş Şifresi Değiştirme Nereden Yapılır?

Mevcut bir şifreyi kullanmaya devam ettiğiniz bir şifreyi, periyodik aralıklar ile değiştirmeniz, güvenlik gerekçesine istinaden celtabet müşteri hizmetleri tarafından da tavsiye edilmektedir. Uygulamayı gerçeğe dönüştürmek amacı ile celtabet giriş şifresi değiştirme nereden yapılır? Önce kullanıcı adınız ve değiştirmek istediğiniz şifre ile celtabet giriş işlemini yapacaksınız. Hesabınızı açacaksınız. Kendi kullanıcı adınız ile birlikte, hesabınızı açtıktan sonra şifre bölümüne geleceksiniz. Kullandığınız şifreyi yani değiştirmek istediğiniz şifreyi bir defa yazacaksınız. Altında bulunan alana yeni şifreyi bir kere yazacaksınız. Bir alt kutuda bulunan alana yeni şifreyi yeniden yazacaksınız ve onay vereceksiniz. Bu andan itibaren, şifre değişecektir. Bundan sonra, bu aşamadan itibaren, celtabet giriş işlemini yapmaya çalıştığınızda, bu siteyi kullanmanız gerekmektedir.

Celtabet Giriş Şifre Değiştirme Kaç Kere Yapılır?

Giriş şifresi değiştirme işleminde, kullanıcı hesabı üzerinden hareket edilmesi durumunda, celtabet giriş şifre değiştirme kaç kere yapılır? Sorusunun karşılığı yoktur. İstediğiniz kadar, istediğiniz gün, istediğiniz sayıda şifre değiştirme işlemini yapabilirsiniz. Sınırlama karşınıza çıkmaz ancak, buradaki tek detay, kullanıcı hesabı üzerinden yapılacak şifre değiştirme işlemidir.

Celtabet Giriş Şifresi Unuttum

Celtabet giriş şifresi değiştirme işlemleri ayrıca celtabet giriş şifresi unuttum şeklinde bir mazeret ile de ortaya çıkmaktadır. Giriş şifresini unutmuş iseniz, bir daha celtabet sitesini kullanmanız gibi bir durum söz konusu değildir. Ne yapacaksınız? Hemen adres üzerinden celtabet giriş işlemini yapacaksınız. Giriş yap butonunu görecek, seçim işlemini yapacaksınız. Kullanıcı adını yazmadan, hatırlamadığınız şifreyi yazmaya çalışmadan, doğrudan altta bulunan şifremi unuttum yazısını görecek, tıklama işlemini yapacaksınız.

Küçük bir pencere açılacak ve sizlerden elektronik posta adresi talep edilecektir. Kayıt olma esnasında vermiş olduğunuz elektronik posta adresini yazacak ve şifre linki yazısı üzerinden seçim işlemini yapacaksınız. Elektronik posta adresinize bir şifre sıfırlama linki gönderilecektir. Buradan kendinize yeni bir şifre belirleyebilirsiniz. Bu işlemi 24 saatlik süre içerisinde sadece 1 defa yapma hakkınızın bulunduğunu unutmamalısınız.

Yorumlar (0)
Yorum Ekle