Celtabet Lisanslı mıdır

Celtabet sitesi verdiği hizmetlerin denetim altında tutulmasını sağlamaktadır. Celtabet lisanslı mıdır? Evet elde etmiş olduğu lisans belgesi gereği, sitenin oyun kontrol ve denetleme kurulu tarafından kontrol altında tutulduğu görülmektedir. Lisans alınmıştır, lisans belgesinin numarası 8048 olarak paylaşılmıştır. Ana ekran üzerine oyun kontrol ve denetleme kurulu resmi internet sitesine ulaşmanız ve lisans belgesini doğrulamanız amacı ile bir link yerleştirilmiş, açık bir şekilde paylaşılmıştır.

Celtabet Lisansı Nereden Almıştır?

Lisans konusunda tercih edilen ülke, ana ekran üzerinde de görülebilmektedir. Celtabetlisansı nereden almıştır?Celtabet lisans belgesini Hollanda Antilleri oyun kontrol ve denetleme kurulu üzerinden almıştır. Bu kurul tercih edilmiştir ve alınan lisans belgesinin uluslararası pazarda geçerli olduğu, Avrupa pazarında geçerli olduğu ve resmi bir kurum ve resmi ile ilgili lisans belgesi olarak kabul edildiği görülebilmektedir.

Celtabet Lisansı Ne İşe Yarar?

Belge farklı işlemleri ya da uygulamaları ortaya çıkarmaktadır. Celtabet lisansı ne işe yarar? Bir Limited Şirketi’nin kurulduğunu göstermektedir. Limited şirketinin ticari anlamda sorumlu olduğunu göstermektedir. Sıradan bir web sayfasına, bir oyun kontrol ve denetleme kurulu tarafından lisans belgesinin verilmesi mümkün değildir. Verilen lisans belgesinin kapsama alanı içerisinde, online bahis seçenekleri yani hizmetleri ve verilen lisans belgesinin kapsama alanı içerisinde online oyun seçenekleri bulunmaktadır. Her türlü hizmetin, site üzerinden aktarılan her türlü hizmetin denetim altında tutulduğunu göstermektedir.

Celtabet Lisansı Neden Hollanda Antilleri Üzerinden Almıştır?

Celtabet lisanslı mıdır? Sorusunun karşılığı yukarıda verilmiştir. Lisans alınmış, Hollanda Antilleri oyun kontrol denetleme kurulu tercih edilmiştir. Peki celtabet lisansı neden Hollanda Antilleri üzerinden almıştır? Diğer Avrupa ülkelerinden lisans belgesi alınmamıştır? Aslında bu sorunun da mantıklı bir cevabı ve ekonomik bir cevabı bulunmaktadır. Hollanda Antilleri oyun kontrol ve denetleme komisyonu üzerinden alınan lisans belgesi için, ödenen bedel, düşük seviyelerde bulunmaktadır. Lisans yenileme bedeli düşük seviyelerde bulunmaktadır. Sitenin yani şirketin kazançları üzerinden vermek zorunda olduğu vergilerin düşük seviyelerde yer aldığı görülmektedir. Bahsedildiği üzere ya da anlaşılacağı üzere tamamen ekonomik sebeplere istinaden, Hollanda Antilleri oyun kontrol ve denetleme kurulu tercih edilmiştir.

Yorumlar (0)
Yorum Ekle