Celtabet Müşteri Hizmetleri

Müşteri hizmetleri ya da celtabet müşteri hizmetleri, bu site ile iletişim kurabileceğiniz farklı seçenekleri meydana getirmektedir. Türkçe dil seçeneği ile hazırlanmış bölümlerin bulunduğu görülebilmektedir. Türkçe dil seçeneğinde alınacak, müşteri hizmetleri üzerinden alınacak hizmetler konusunda, zaman yönünden herhangi bir ayrım yapılmamıştır. Her gün, her saat bu bölümü ya da aşağıda anlatıldığı bölümleri kullanabilir ve yardım taleplerini gündeme getirebilirsiniz. Şikayet konularımı gündeme getirebilirsiniz. Kişisel beklentileri, görüş, önerileri gündeme getirebilirsiniz. Banka bilgilerini, hesap bilgilerini talep edebilirsiniz. Promosyonları talep edebilirsiniz. Kısaca ihtiyaç duyduğunuz her konu hakkında, sitenin müşteri hizmetlerini kullanma şansınız bulunmaktadır.

Celtabet Müşteri Hizmetleri Bölümleri

Farklı kategoriler üzerinden hizmet verilmektedir. Celtabet müşteri hizmetleri bölümleri anlayışında, elektronik posta servisi bulunmaktadır. Canlı destek uygulaması bulunmaktadır. SMS uygulaması bulunmaktadır ve duyuruların yapılması konusunda tercih edilen sosyal medya hesapları anlayışının bulunduğu görülmektedir. Her bölümü herkesin ziyaret etmesi, iletişim kurması mümkün hale getirilmiştir.

Celtabet Müşteri Hizmetleri İlgili mi?

Hangi bölüme müracaat eder iseniz edin, celtabet müşteri hizmetleri ilgili mi? Sorusunun karşılığını olumlu bir şekilde alacaksınız. Kullanıcıları dinleyen, anlayan, değerlendiren, çözüm üreten, çözüm üretme aşamasında istekli davranan müşteri hizmetleri bölümlerinin meydana getirildiği görülmektedir. Her biri eşit mesafede karşılamakta, her üyenin her türlü görüş ve öneri, şikayet konusu ya da yardım talebi dikkate alınmaktadır.

Celtabet Müşteri Hizmetleri Şikayetleri Alıyor mu?

Celtabet müşteri hizmetleri her konu hakkında kullanıcıların karşısına çıkar. Celtabet müşteri hizmetleri şikayetleri alıyor mu? Elektronik posta adresleri ya da canlı destek bölümü her türlü şikayet konusunu alacaktır. Dinleyecektir, inceleyecektir. Kullanıcılara geri dönüş yapacak ve karşılaşılan ya da iletilen şikayet konusunu ortadan kaldıracaktır. Elektronik posta servisleri 60 dakika içerisinde geri dönüş yapacaktır. Canlı destek hattı ile 30 saniye içerisinde görüşme başlayacaktır. İnceleme yapılması amacı ile bir süre talep edilecek ise, sürenin maksimum 24 saat olduğu görülecektir. Bugüne kadar yapılan başvurularda elde edilen sonuçlara göre, işlem süresinin geçilmediği, her türlü şikayet konusunun bahse konu dakika ya da bir gün içerisinde çözüme kavuşturulduğu ve neticesinde kullanıcı memnuniyetinin elde edildiği tespit edilmiştir.

Yorumlar (0)
Yorum Ekle