Şikayet

Celtabet Şikayet




Celtabet sitesi ile çalışmaya başladığınız andan itibaren, hatta üyelik kayıt formunu açıp, doldurup, bilgi paylaşımı yaptığınız andan itibaren, bu sitenin sizlerin karşısına çıkarmış olduğu online hizmetler ile tanışmış olursunuz. 7 gün, 24 saat boyunca internet bağlantınız ve cihazlarınız ile sitenin bütün hizmetlerini aktif olarak kullanabilirsiniz. Bu hizmetleri alma esnasında, her türlü işlem kapsamında, celtabet şikayet şeklinde bir olumsuzluk ile karşılaşır iseniz, müşteri hizmetleri anlayışı ile çalışmanız gerektiğini bilmelisiniz. Şikayet konularına çözüm üretebilecek bölüm, müşteri hizmetleri departmanları olacaktır.

Celtabet Şikayetleri Nereye Bildirilir?

Bazı kullanıcıların farklı yöntemleri tercih ettiği, forum sitelerine, şikayet sitelerine, paylaşım sitelerine, kişisel blog sayfalarına gittiği görülmektedir. Yaşadıkları en küçük olumsuzluğu, doğrudan müşteri hizmetleri ile çözme yerine, bu tür platformları tercih eden kullanıcılar büyük bir hata yapmaktadır. Müşteri hizmetleri 7 gün, 24 saat boyunca Türkçe dil seçeneği ile hizmet vermekte ve çözüm odaklı bir anlayış ile çalışmaktadır. Celtabet şikayet şeklinde bir paylaşım yapmak istiyor iseniz, mail adresleri üzerinden irtibat kurabilir, canlı destek hattı ile görüşebilir, konuyu gündeme getirip çözüm üretilmesini talep edebilirsiniz. Anlayışlı bir yaklaşım sergilendiğini ve yaşanan sorunun ortadan kaldırıldığını göreceksiniz.

Celtabet Şikayet Konuları İle İlgileniyor mu?

Celtabet şikayet şeklinde müşteri hizmetlerine bir bildirim gönderdiğinizde, hızlı bir şekilde geri dönüş sağlanacaktır. Hangi konuda olumsuzluk yaşadığınızın, hangi konuda yardım talep ettiğinizin hiçbir önemi yoktur. Kişisel hatalardan kaynaklanıyor olsa da, bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor olsa da, müşteri hizmetleri mutlaka geri dönüş sağlayacak ve yaşadığınız olumsuzluğu, hızlı bir şekilde ortadan kaldıracak ya da kaldırma yolunda adım atarak, sizlerin memnuniyetini kazanacaktır.

İstediğiniz zaman bu konuyu değerlendirebilir, iletişim kurabilir, hızlı ve çözüm odaklı bir şekilde sizlere geri dönüş sağlandığını görebilirsiniz. Canlı destek hattında gündeme getirdiğiniz konular, mail adresleri üzerinden gündeme getirdiğiniz konular, deneyimli personeller tarafından alınmakta, incelenmekte, gerek duyulması halinde görsel bir şekilde, yazılı ve resim formatında bilgi ve belgeler ile sizlere geri dönüş sağlanmaktadır. En kısa sürede ya da en fazla 24 saatlik süre içerisinde her türlü olumsuzluk ortadan kaldırılmaktadır.